FinansWatch

Flere kunder logger ind på PFA

Både PFA og Pensionsinfo.dk oplever en stigende interesse hos danskerne for at tjekke op på pensionsopsparingen.

Carsten Holdum, forbrugerøkonom i PFA Pension.

PFA's kunder har over de sidste par år taget pensionsselskabets oversigt "Mit PFA". Over de seneste to år er det gennemsnitlige antal PFA-kunder, som månedligt logger ind på 'Mit PFA', fordoblet fra 20.000 til 40.000. Det skriver DR.

"Det har været en ret kraftig udvikling, som er kommet inden for de sidste fem-ti år. Det skyldes i høj grad den digitale verden, som åbner sig op, hvor man via sin smartphone eller sin tablet kan logge på sin ordning, mens man sidder i S-toget, eller hvornår man har tid, lyst eller lejlighed til at gøre det," siger Carsten Holdum, forbrugerøkonom i PFA Pension, til DR.

Han fortæller, at man i PFA oplever, at pensionskunderne er begyndt at interessere sig for, hvordan de er dækket, hvilket også udmønter sig i flere rådgvningsmøder.

Også på den tværgående pensionsportal Pensionsinfo.dk oplever man en stigende interesse. Her er antallet af logins i løbet af de første fem måneder af 2017 steget med 13 pt. i forhold til sidste år. I alt loggede 742.000 danskere ind på Pensionsinfo.dk l løbet af januar-maj 2017.

Danskerne klikker ind på Pensionsinfo som aldrig før 

"Jeg er altså ikke bare en storsælger" 

Mere fra FinansWatch

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs