FinansWatch

PFA vil investere gigantbeløb i SAS-grunde

Pensionsselskabet PFA Pension gør klar til store investeringer i den nyerhvervede SAS-portefølje, skriver Berlingske Business.

PFA Pension lægger op til markante investeringer i den nyligt indkøbte SAS-portefølje på Amager, hvor man har planer om et omfattende nybyggeri. Det skriver Berlingske Business.

Pensionsselskabet planlægger således at bebygge arealerne boliger, butikker, kontorer og måske endda et hotel.

"Over nogle år kan vi komme op på i alt halvenden til to millarder kroner," siger Michael Bruhn, direktør for PFA Ejendomme, til Berlingske Business.

Købet af SAS-porteføljen skete som et led i en justeret investeringstrategi, hvor man i større stil vil satse på pensionspenge placeret i fast ejendom. PFA betalte 735 mio. kr. for grundene.

PFA køber SAS-grunde af Finansiel Stabilitet

PFA giver trekvart mia for giftige SAS-grunde 

Mere fra FinansWatch

"Køb nu, betal senere"-virksomhed tilbyder rentefri kreditter på 30.000 kr. uden detaljerede kredittjek

DE GRATIS KREDITTER: For at få en kredit uden renter på 30.000 kr. hos Anyday skal man ikke vise lønsedler eller give adgang til bankkonto. Et kredittjek mod debitorregistre og en reservation på en tiendedel af beløbet er nok. Anyday mener, at virksomhedens måde at kreditvurdere kunder på er sikker, og at det ikke lokker kunder i uføre. Dog tager virksomheden open banking-teknologi i brug i det nye år for at blive bedre.

Alm. Brand gennemfører emission i dag

Fortegningsemissionen af nye aktier udstedt af Alm Brand for at finansiere købet af den danske del af forsikringsselskabet Codan bliver i dag gennemført.

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs