FinansWatch

Høje priser i storbyerne: Underbo til PFA's ejendomsdirektør bliver den sidste pensionist i lejligheden

ETIK OG EJENDOMSINVSTERINGER: Pensionsselskabernes jagt på afkast er med til at presse priserne for at bo i de store byer op i et niveau, hvor selv almindelige danskere har svært ved at være med. Men skal der ændres på tingene, kræver det politisk indgreb siger PFA's ejendomsdirektør i ny serie på FinansWatch om etik og ejendomsinvesteringer. Han har med egne ord taget sin egen medicin.

PFA's ejendomsdirektør Michael Bruhn. | Foto: Bidstrup Stine / Ritzau / Ritzau Scanpix

"Min opgave er at skabe det bedst mulige afkast for de 1,3 millioner danskere, der har deres opsparing i PFA," indleder PFA's ejendomsdirektør Michael Bruhn dette interview med FinansWatch.

Rammerne er sat på forhånd. Interviewet skal være en del af en artikelserie, hvor FinansWatch sætter fokus på etikken i pensionsselskabernes ejendomsinvesteringer – ganske som pensionssektoren selv i disse år sætter fokus på ESG, den engelske forkortelse for miljø-, sociale og ledelsesmæssige forhold.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Finanstilsynet langer flere påbud ud til PFA

Inspektion i 2020 har resulteret i en stribe påbud fra Finanstilsynet til PFA. Ifølge topchef har pensionsselskabet enten allerede rettet op på de områder, som Finanstilsynet har rettet kritisk fokus på, eller er i gang med det.

Rådgiver: Provisionsforbuddet fungerer ikke i Danmark

Provisionsforbuddet fungerer ikke i Danmark, fordi det i vid udstrækning er banker, der ejer investeringsforeningerne, mener investeringsrådgiver Nikolaj Holdt Mikkelsen. Han ser frem til, at Finanstilsynet vil undersøge området.

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs