FinansWatch

PFA vil skrue op for direkte ejendomsinvesteringer i udlandet

Det er ved at være svært at finde gode ejendomsinvesteringer i Danmark, og derfor planlægger PFA at skrue op for direkte udenlandske ejendomsinvesteringer, mens der skrues lidt ned i Danmark.

PFA's ejendomsdirektør, Michael Bruhn. Foto: Bidstrup Stine / Ritzau / Ritzau Scanpix

PFA er det danske pensionsselskab som har investeret mest i det danske ejendomsmarked. Men det er ved at være svært at finde gode investeringer, og derfor kigger landets største kommercielle pensionsselskab i stigende grad mod udlandet. Det skriver erhvervsmediet Finans.

"Prissætningen er spids i Danmark, men det er den også sydpå. Der er bare den forskel, at markedet er dybere og større. Det betyder, at der bare er flere muligheder," siger Michael Bruhn, ejendomsdirektør i PFA.

I løbet af 2019 forventer PFA derfor at reducere sine danske ejendomsinvesteringer fra 30 mia. kr. til ca. 27 mia. kr. og skrue på for de udenlandske ejendomsinvesteringer til ca. 39 mia. kr. fra 34 mia. kr.

Mens PFA hidtil har investeret i udlandet via ejendomsfonde, så går PFA nu mere direkte ind i ejendomsprojekter sådan som i Danmark, hvor pensionsselskabet har været med til at udvikle store ejendomsprojekter. Michael Bruhn fortæller, at det kommer til at ske både på de nordiske marked og længere sydpå i Europa.

Danske pensionskasser fortsætter maratonopkøb af ejendomme for milliarder

AP Pension tror fortsat på danske boligbyggeri

 

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere