FinansWatch

PFA melder fuldt udlejet i gammel postgård i indre København

Det gamle postkontor på Købmagergade, som har fået en fuld overhaling af ejeren PFA, har snart ikke mere ledig plads. To ny lejere har underskrevet lejekontrakter og en sidste lejekontrakt er undervejs, oplyser Cushman & Wakefield Red, der har stået for udlejningen, til EjendomsWatch.

Postgården set fra Købmagergade i København. | Foto: Aarstiderne Arkitekter.

Hele karréen omkring det gamle posthus i Købmagergade, som pensionsselskabet PFA har ombygget og transformeret til en kombination af forretninger og kontorer, kan inden længe melde fuldt udlejet. Et tilstødende udviklingsprojekt på 2500 kvm på Niels Hemmingsens Gade er lejet ud til to store virksomheder.

Det sidste lejemål – et restaurationslejemål – afventer endelig lejekontrakt, oplyser Cushman & Wakefield Red, der har stået for udlejningen, til EjendomsWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Kryptokollaps bliver lakmusprøve for industriens sikre havne

Et kollaps af en af de mest betroede stablecoins har sendt chokbølger igennem kryptoindustrien og skabt frygt for, hvad der vil ske, hvis en lignende skæbne undergår andre vigtige aktiver. Sammenbruddet er blevet sammenlignet med Lehman Brothers-krakket samt en historisk sort onsdag i 1992.

Mybanker-køb skal sikre udvikling fremfor kannibalisering

Både når det gælder forretningsmodel og arbejdsområde, så minder sammenligningsportalerne Lendo og Mybanker så meget om hinanden, at ”det nærmest er latterligt så kompartible de to forretninger er”. Det mener Johan Malmsten, der efter den norske mediekoncern Schibsteds køb af Mybanker er direktør for begge platforme.

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs