FinansWatch

PFA-topchef savner politisk mandsmod i debatten om udenlandsk arbejdskraft

PFA's topchef mener, at politikerne skal være mere klare i mælet om udenlandsk arbejdskraft og håber på flere nuancer i udlændingedebatten.

Allan Polack Foto: Celina Dahl / Ritzau Scanpix

Topchefen i Danmarks største pensionsselskab PFA, Allan Polack, efterlyser politisk mandsmod i debatten om udenlandsk arbejdskraft. Det skriver FinansWatchs søstermedie PolicyWatch.

Ifølge pensionschefen efterlader den ophedede udlændingedebat ikke plads til nuancer. Det er ærgerligt, fordi mange af PFA's virksomhedskunder oplever et udbredt behov for at kunne hente flere kvalificerede medarbejdere i udlandet.

"Den almindelige dansker er nødt til at høre, at der er et behov for udenlandsk arbejdskraft, og at der er tale om nogle mennesker, der går ind og bidrager positivt til samfundet," siger Allan Polack til PolicyWatch og understreger, at det er vigtigt, at det ikke bliver en sort-hvid-diskussion.

En meningsmåling, som Wilke har lavet for PolicyWatch, viser, at knap 57 pct. af de adspurgte mener, at regeringen i mindre grad eller slet ikke har gjort nok for at tiltrække kvalificerede udlændinge.

PFA-direktør forventer at forsikringsaftale bliver populær blandt pensionskunderne

PFA nægter at lave forretninger med omstridte australiere

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere