FinansWatch

Allan Polack lukkede for aktieudlån i sin tid i Nordea

I sit tidligere job som chef for Nordea Asset Management valgte Allan Polack at lukke for muligheden for spekulation i aktieudbytte i forbindelse med aktieudlån fra Nordeas fonde. Det siger han til Børsen. 

Allan Polack, adm. direktør for PFA Pension. | Foto: Niels Hougaard/Ritzau Scanpix

Da PFA's topchef, Allan Polack, i sit tidligere job som chef for Nordea Asset Mangement fik ansvaret for Nordeas investeringsfonde, sørgede han for, at udlånte aktier ikke kunne benyttes til spekulation i udbytteskat. Det siger han til Børsen.

Børsen har ellers tidligere beskrevet, hvordan Nordea i stor stil frem til april 2016 havde udlånt aktier hen over udbyttetidspunktet til investorer som kunne få udbytteskatten refunderet. Hertil skriver Børsen, at Allan Polack understreger, at Nordea selv må redegøre for sin praksis i forhold til aktie-udlån.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Fagboss indkalder til krisemøde for at ”afklare forhold” om privatliv

Hovedbestyrelsen i 3F er lørdag blevet indkaldt til et krisemøde af formand Per Christensen, efter at B.T. fredag aften kunne fortælle, at fagbossen har levet et dobbeltliv. Per Christensen, der har tunge bestyrelsesposter i finanssektoren, skal blandt andet forklare, om han har brugt ressourcer fra forbundet på at dække over sit dobbeltliv.

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs