FinansWatch

PFA-boss om fortiden: "Man er nødt til at passe på med at lave alt for mange bakspejlsbetragtninger"

PFA's øverste chef, Allan Polack, synes det er på tide, at bankerne er kommet i gang med gennemgå deres forretninger for etisk problematiske forhold. Men på spørgsmålet om hans egen fortid før PFA-tiden, siger Allan Polack, at man skal passe på med se for meget i bakspejlet.  

Allan Polack, har været adm. direktør i PFA Pension siden 2015. | Foto: PR

PFA's topchef, Allan Polack, er tilfreds med, at flere danske bankdirektører er i gang med at gennemgå deres forretninger for forhold, der er etisk problematiske. Men han synes samtidig, at det kommer meget sent, siger han til Børsen

PFA er aktionær i både Danske Bank og Nykredit, der senest har fortalt om, hvordan man netop har bedt realkreditkoncernens ledere melde ind om etisk problematiske forretninger. Det er dog vigtigt, at den finansielle sektor stadig agerer kommercielt, understreger pensionsdirektøren, der satte gang i et systematisk arbejde med ansvarlighed, da han tiltrådte i 2015. 

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Gjensidige løfter det danske resultat med en fjerdedel

Øget rejseaktivitet og erhvervskunder løfter Gjensidiges danske vækst, samtidig med at resultatet springer i vejret. "Nu står vi langt, langt stærkere, end vi nogensinde har gjort, og det skal vi kapitalisere på," lyder det fra koncerndirektør Mats C. Gottschalk.

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs