FinansWatch

PFA vandt kampen om kunderne i 2018

Et kig i 2018-regnskaberne fra landets tre største kommercielle pensionsselskaber viser, at PFA Pension løb med sejren, mens Danica tabte. Det skriver Børsen.

Børsen har kigget på præmierne landets tre største pensionsselskaber, både hvad der kom ind og hvad der blev flyttet til en konkurrent, de såkaldte tilbagekøb, og det viser, at PFA Pension havde den største nettovækst på engangsindskud, mens Danica Pension skrumpede.

PFA Pension havde sidste år løbende præmieindbetalinger på godt 20 mia. kr. og modtog derudover engangsindskud for 15,4 mia. kr., men samtidig var der tilbagekøb for 11,4 mia. kr. Det giver en nettotilgang på engangsindskud til PFA på 4 mia. kr.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Ny direktør vil ikke have ret, bare fordi hun er chef: "Det bedste argument bør vinde"

Efter små tre år i Microsoft Danmark vinker Anne Marie Kindberg farvel for i stedet at blive kommerciel direktør hos fintech-virksomheden Lunar fra 1. februar. De første dage skal hun formentlig lytte lidt mere, end hun skal tale, og så ser hun frem til at blive en del af en virksomhed, der ifølge hende kommer til at revolutionere bankbranchen, som vi kender den.

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs