FinansWatch

Heideby: Vores 2015-mål er næppe realistiske

Topchefen i PFA, Henrik Heideby, må trække i land i forhold til tidligere erklærede, langsigtede mål. Konjunkturudvikling og politiske indgreb begrænser pensionskæmpen.

Foto: Jakob Dall

25 mia. kr. i pensionsindbetalinger. Det var det erklærede mål i Henrik Heidebys 2015-plan, som han lancerede ved årskiftet. Men PFA-topchefen må nu indse, at det bliver yderst vanskeligt at nå det beløb.

”Der er kommet nogle uventede faktorer på banen. Der er to komponenter, der har indflydelse på det faktum, at vi nok ikke kan nå vores erklærede 2015-mål om indbetalinger på 25 mia. kr.,” siger han i dag til FinansWatch og uddyber:

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Sampension mærker effekt af nye SUL-regler

Det er blevet nemmere for Sampension at konkurrere i markedet for firmapensioner, efter Finanstilsynet har indført nye regler om, at syge- og ulykkesforsikringer skal hvile i sig selv økonomisk.

SEB satser på børsmarkedet i kampen om storkunder

Den danske del af storbanken SEB vender nu øjet mod markedet for kapitalrejsning. Det såkaldte ECM-marked ligger naturligt til bankens strategi om at kunne hjælpe storkunder med alle finansielle behov, vurderer den danske landechef.

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs