FinansWatch

PFA

Rådgiver undrer sig over lav risiko hos PFA

Kunder med investeringshorisont på op mod 50 år hos PFA har i den næstmest offensive profil kun godt 50 pct. aktier. Det vækker undren hos investeringsrådgiver. PFA udtaler, at balancen er i fokus, men at man løbende kigger på sammensætningen.

Medie: Forsikring & Pension på vej mod mulig skilsmisse

Brancheorganisationen Forsikring & Pension er på vej til en opsplitning, skriver erhvervsmediet Inside Business. De to finansielle brancher, forsikring og pension, har så lidt til fælles, at det ikke længere giver mening at være under samme tag.

PKA henter ny topchef hos PFA

Der er nu fundet en afløser til Peter Damgaard Jensen, som 1. marts går på pension fra posten som adm. direktør i PKA.

Pensionskasser mister advokat i OW Bunker-slagsmål

24 pensionskasser med ATP og PFA i spidsen må nu vinke farvel til den advokat, som de valgte for år tilbage, til at føre sagen for dem i det juridiske opgør efter OW Bunker. Advokatfirmaet Bruun & Hjejle har valgt at trække sig helt fra sagen efter den tredje bøde for inhablilitet.

Milliardhul skal fyldes: PFA vil hæve prisen for virksomheder med dårlig forebyggelse

Syge- og ulykkesforsikringerne er den helt store sten i skoen hos PFA. Nu skal virksomhedskunderne, der ikke gør nok i kampen mod langtidssygemeldinger, i højere grad være med til at dække underskuddet, fortæller adm. direktør Allan Polack. "Det bliver navnlig, hvis de ikke lever op til de mål, som vi sætter for dem. Så bliver det nødt til at få en konsekvens," lyder det.

1 - 25 af 531

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs