FinansWatch

Nordea Liv lancerer afkastmotor: Vil kapre pensionskunder fra andre pensionsselskaber og banker

Nordea Liv & Pension vil fra årsskiftet tilbyde sine privatkunder den samme afkastmotor, som har været populær blandt selskabets firmakunder.

Steen Michael Erichsen, adm. direktør for Nordea Liv & Pension. Foto: Lars Krabbe

Nordea Liv & Pension skruer bissen på og går målrettet efter at score attraktive kunder fra andre pensionsselskaber og banker. Det sker ved fra årsskiftet at tilbyde en afkastmotor til alle privatkunder. Motoren har hidtil været forbeholdt firmakunder. Det skriver Finans.

"Vi forventer, at det vil gøre os særdeles interessante både for kunder, der hidtil har valgt andre kommercielle pensionsselskaber til individuel opsparing, og for alle selvstændige, der sparer op til pension. Men også for kunder, der kommer fra andre pengeinstitutter," siger Steen Michael Erichsen, adm. direktør i Nordea Liv & Pension, til Finans.

Afkastmotoren går ud på, at kunderne kan stille op til 5 pct. af deres opsparing til rådighed for Nordea Liv, som selskabet så kan bruge, når det skal opgøre sin solvens. Til gengæld får kunden 5 pct. i rente for kapitalen. Nordea Liv kalder modellen for Dinkapital

Siden Nordea Liv begyndte at tilbyde afkastmotoren til sine firmakunder, har den opnået stor popularitet, men selvom Steen Michael Erichsen forventer at forretingsbenet med privatkunder kommer til at vokse meget de kommende år, vil han ikke sætte tal på, hvor mange privatkunder Dinkapital skal tiltrække. Nordea Liv & Pension har i dag 180.000 privatkunder, hvoraf 100.000 er pensionister.

Nordea Liv oplever vækst i alle salgskanaler

Nordea Liv-direktør forklarer: Regnskabet er ikke så slemt som det ser ud til

Forsiden lige nu

Nyt samarbejde skal styrke Mobilepay

Betalingsløsningen Mobilepay har indgået et nyt partnerskab med fintechvirksomhed, skriver Børsen. Det skal sætte yderligere fart på betalingstjenestens vækst.

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere