FinansWatch

Regnskab: Nordea Liv & Pension leverer fornemt

Første halvår har budt på solid fremgang i Nordea Liv & Pension. Investeringsafkastet skyder pænt i vejret, og bundlinjen øges.

Nordea Liv & Pension kunne i dag fremvise et godt første halvår for selskabet.

På bundlinjen lyder resultatet for første halvår på 387 mio. kr. før skat mod et resultat på 297 mio. kr. i samme periode året før.

Investeringsafkastet før PAL lyder på 7 pct., hvilket er en stor fremgang i forhold til første halvår af 2013, hvor man endte på minus 0,4 pct. Samtidig har selskabet fået flere penge at investere for, idet aktiverne ligger på lige knap 180 mia. kr. mod 168 mia. kr. i første halvdel af 2013.

De samlede bruttopræmier ligger for halvåret på 5,831 mia. kr. Det er en stigning på 134 mio. kr., hvor det primært er de løbende præmier, der trækker læsset. Men også indskud er steget med 40 mio. kr. 

Også på forsikringsdelen er der en god udvikling. Det forsikringstekniske resultat for livsforsikring ligger på 379 mio. kr. mod 282 mio. kr. året før. Samtidig har man formået at vende udviklingen på syge- og ulykkesforsikring. Her kan man nu præsentere et plus på 2 mio. kr., hvor man for et år siden leverede et minus på 14 mio. kr.

Nordea Liv-kunder vil have del i Tryg-milliarder

Pensionskunder vildledt af Nordea Liv & Pension 

Mere fra FinansWatch

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs