Pensionskasse bekræfter: Kontaktet af interesseret køber af Parken

Lønmodtagernes Dyrtidsfond har været i dialog med interesseret køber af Parken, bekræfter adm. direktør Dorrit Vanglo, efter Parken selv har afvist at selskabet har haft kontakt med mulige købere.
Dorrit Vanglo, adm. direktør i LD | Foto: PR
Dorrit Vanglo, adm. direktør i LD | Foto: PR
AF RITZAU FINANS

LD, der er største aktionær i Parken Sport & Entertainment, bekræfter over for Berlingske Business, at det har været i kontant med nogen, som er interesseret i at købe underholdningskoncernen.

"Jeg kan bekræfte, at vi har været i kontakt med nogen, som er interesseret i at købe Parken, men vi har ikke indgået en endelig aftale med dem," siger LD's direktør, Dorrit Vanglo, til Berlingske Business.

LD ejer knap 30 pct. af aktierne i Parken.

Dorrit Vanglo fortæller, at kontakten har været med Redstone, der rådgiver den amerikanske investeringsfond Fortress.

Det er netop Fortress og Redstone, som mediet Insidebusiness allerførst beskrev som involveret i den investorgruppe, som er interesseret i at købe Parken og på vej med et købstilbud til Parkens bestyrelse i denne uge.

Mediet skrev endvidere at investorernes plan var en pris på 105-120 kr. per aktie i Parken, hvilket LD skulle se positivt på. Det svarer til en samlet pris på Parken på 1-1,2 mia. kr.

Investorgruppens plan skulle angiveligt være at sælge aktiviteter fra, herunder badelandet Lalandia og kontorejendommene på Østerbro, for i stedet at koncentrere sig om FC København og nationalarenaen Parken.

Fortress styres blandt andet af rigmanden Wes Edens, der i sommer købte sig ind i Aston Villa.

Parken oplyste efter skriverierne hos Insidebusiness tirsdag, at det ikke har været i dialog med nogen udenlandske investorgrupper.

Aktien i Parken ligger tirsdag ved 11.30-tiden 21 pct. højere i 99,80, efter at den allerede fra åbningen tirsdag morgen bragede i vejret på baggrund af historien fra Insidebusiness.

Parken efter opkøbsrygter: Er ikke blevet præsenteret for noget købstilbud

LD sparer 30 pct. på administration efter nyt udbud 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også