FinansWatch

Parken efter opkøbsrygter: Er ikke blevet præsenteret for noget købstilbud

Efter at Insidebusiness har skrevet, at en investorgruppe har været i dialog med pensionskassen LD om et køb af Parken, hvor LD er storaktionær, afviser Parken, at have været i dialog om et opkøb.

Parken Sport & Entertainment står blandt andet bag fodboldholdet F.C. København Foto: Ritzau Scanpix/Jens Dresling

Rygter om et køb af Parken Sport & Entertainment bliver nu imødegået af Parken selv. Selskabet, der blandt andet ejer FC København og Lalandia, skriver til fondsbørsen, at der ikke er blevet fremlagt noget købstilbud på aktierne i Parken.

"Vi skal hermed meddele, at Parken Sport & Entertainment ikke har været i dialog med nogen udenlandske investor grupper, og der er ikke blevet præsenteret noget købstilbud for Parkens Sport & Entertainments bestyrelse," lyder det fra selskabet.

Det er Insidebusiness, der har sent mandag kunne fortælle, at en gruppe udenlandske investorer har set sig lun på Parken og i denne uge vil præsentere et købstilbud for selskabets bestyrelse. Målet er en opsplitning af underholdningskoncernen, skriver erhvervsmediet, der har sine oplysninger fra en lang række kilder med indsigt i planerne.

Ifølge mediet har investorgruppen med den store amerikanske investeringsfond Fortress i ryggen allerede været i dialog med LD, der er storaktionær i Parken. Og LD skulle se positivt på investorernes plan om at betale 105-120 kr. per aktie i Parken.

En aktie i Parken stiger med 16,5 pct. tirsdag formiddag til 96 kr.

 

/ritzau/FINANS

Tryg-direktør træder ind i LD's bestyrelse

LD’s formue skrumper mindre end ventet

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere