FinansWatch

If øger sit fokus på transportsektoren

Forsikringsselskabet If vil med selskabets store volumen inden for transportsektoren følge udviklingen inden for førerløse biler tæt.

Foto: PR

Det svenske forsikringsselskab If, der allerede er store på danske motorforsikringer, vil nu sætte yderligere fokus på transportsektoren og vinde markedsandele i Danmark ad den vej. Det skriver Børsen Pro.

Ivar Martinsen, koncernchef for If Erhverv, fortællter, at If med sin volumen i transportforsikringer, som selskabet blandt andet har gennem NLF i Norge og DHL i Danmark, vil blive bedre i stand til at følge og indrette sig på udviklingen inden for selvkørende teknologi.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Ny direktør vil ikke have ret, bare fordi hun er chef: "Det bedste argument bør vinde"

Efter små tre år i Microsoft Danmark vinker Anne Marie Kindberg farvel for i stedet at blive kommerciel direktør hos fintech-virksomheden Lunar fra 1. februar. De første dage skal hun formentlig lytte lidt mere, end hun skal tale, og så ser hun frem til at blive en del af en virksomhed, der ifølge hende kommer til at revolutionere bankbranchen, som vi kender den.

Tribal-banker vinder frem

Neobanker, hvor kundebase og formål er drevet af markører som etnicitet, politisk tilhørsforhold eller klima, vinder frem i Tyskland, USA og Storbritannien.

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs