FinansWatch

Medie: Danica-fond investerer i Trifork

Danica-fonden Gro Capital har postet et trecifret millionbeløb i teknologivirksomheden Trifork, og dermed sidder fonden nu på 20 pct. af ejerskabet.

Danica-fonden Gro Capital har købt 20 pct. af aktierne i teknologivirksomheden Trifork, der oplyser, at fonden har givet et trecifret millionbeløb for ejerandelen, skriver dagbladet Børsen.

Gro Capital vil ikke oplyse, præcist hvor stort beløbet er, men det fremgår af selskabets hjemmeside, at det investerer mellem 50 og 200 mio. kr. i egenkapital per investering.

"Vi har valgt at investere i Trifork, fordi selskabet passer godt på det fokus, vi har. For det første ville de gerne have en minoritetsinvestering, og det vil vi jo også gerne. Og for det andet kan vi godt lide teknologibaserede virksomheder," fortæller Lars Dybkjær, ledende partner i Gro Capital, til Børsen.

Gro Capital blev lanceret i slutningen af 2014 med 1 mia. kr. på bankbogen til investeringer. Formålet er at investere i små og mellemstore virksomheder, og Trifork er altså den første investering for fonden.

Forsiden lige nu

Forslag om loft på kviklån skudt ned i Folketinget

Et forslag fra SF om et omkostningsloft på kviklån står ikke til at blive til virkelighed. For selv om flere af Folketingets partier anerkender udfordringen med himmelhøje kviklånsrenter, så var det under tirsdagens førstebehandling af forslaget småt med opbakningen.

PFA satser over halv milliard på Amager-projekt

Pensionsselskabet køber industrivirksomheds ejendomme og forbereder bolig- og kontorplaner, selvom lokalplan ikke er på plads. Selv hvis det glipper, kommer vi ikke til at gå tomhændede fra investeringen, siger ejendomsdirektør Michael Bruhn til EjendomsWatch. Datterselskab i Thylander Gruppen er med som udvikler.

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere