FinansWatch

Medie: Danica-fond investerer i Trifork

Danica-fonden Gro Capital har postet et trecifret millionbeløb i teknologivirksomheden Trifork, og dermed sidder fonden nu på 20 pct. af ejerskabet.

Danica-fonden Gro Capital har købt 20 pct. af aktierne i teknologivirksomheden Trifork, der oplyser, at fonden har givet et trecifret millionbeløb for ejerandelen, skriver dagbladet Børsen.

Gro Capital vil ikke oplyse, præcist hvor stort beløbet er, men det fremgår af selskabets hjemmeside, at det investerer mellem 50 og 200 mio. kr. i egenkapital per investering.

"Vi har valgt at investere i Trifork, fordi selskabet passer godt på det fokus, vi har. For det første ville de gerne have en minoritetsinvestering, og det vil vi jo også gerne. Og for det andet kan vi godt lide teknologibaserede virksomheder," fortæller Lars Dybkjær, ledende partner i Gro Capital, til Børsen.

Gro Capital blev lanceret i slutningen af 2014 med 1 mia. kr. på bankbogen til investeringer. Formålet er at investere i små og mellemstore virksomheder, og Trifork er altså den første investering for fonden.

Mere fra FinansWatch

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs