FinansWatch

Danica gør klar til ny investeringsstrategi efter fyring

Inden for de næste par måneder vil Danica løfte mere af sløret for deres investeringsstrategi, der skal sikre pensionsselskabet bedre afkast. Strategien betyder, at pensionsselskabet har brug for at hente nye kræfter ind i stedet for den fyrede investeringsdirektør.

Pensionsselskabet Danica vil snarligt melde mere ud om, hvordan deres nye investeringsstrategi ser ud. Det vil medføre et behov for nye kompetencer, og allerede nu er stolelegen i gang, da det i sidste uge kom frem, at investeringsdirektøren i Danica, Peter Lindegaard, stopper.

Fyringen af Peter Lindegaard er helt i tråd med dennes egen udmelding. Danica oplyser, at det blot handler om, at der er behov for nye kompetencer, der passer ind i pensionsselskabets nye investeringsstrategi, som pensionsselskabet forventer at kunne give offentligheden et større indblik i omkring slutningen af august eller september.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

"Køb nu, betal senere"-virksomhed tilbyder rentefri kreditter på 30.000 kr. uden detaljerede kredittjek

DE GRATIS KREDITTER: For at få en kredit uden renter på 30.000 kr. hos Anyday skal man ikke vise lønsedler eller give adgang til bankkonto. Et kredittjek mod debitorregistre og en reservation på en tiendedel af beløbet er nok. Anyday mener, at virksomhedens måde at kreditvurdere kunder på er sikker, og at det ikke lokker kunder i uføre. Dog tager virksomheden open banking-teknologi i brug i det nye år for at blive bedre.

Afdragsfri lån i hopla - men de går til de gale

Man skal kun tage et afdragsfrit lån, hvis man ikke har brug for det, har opfordringen fra nationalbankdirektør Lars Rohde været. Men centralbankens egne tal og en kontrafaktisk beregning peger på, at det ikke er tilfældet.

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs