FinansWatch

Pensionsselskab skal sælge luksuslejligheder i svært marked

Selv om salget af projektlejligheder blev næsten halveret i seneste kvartal, tror Danica Pension på, at der vil være et marked for pensionskassens eksklusive boliger på Tuborg Strandeng i Hellerup lidt nord for København, som netop er sat til salg.

Arkitekterne bag kysthusene på Tuborg Strandeng i Hellerup, Lundgaard & Tranberg, står blandt andet også bag Axel Towers og Skuespilhuset i København. | Foto: PR-visualisering.

Danica Pension har sat de første 50 eksklusive boliger i Hellerup nord for København til salg, men næsten samtidig kunne Boligsiden.dk oplyse, at salget af projektlejligheder i tredje kvartal var faldet med 42 procent sammenlignet med samme kvartal sidste år. Det er derfor et tungt marked, som Danica Pension kommer ud i, skriver Berlingske onsdag.

I første omgang opføres to kysthuse med i alt 50 boliger på mellem fire og 13 etager, og lejlighederne på Tuborg Strandeng ved kanten af Øresund vil være på mellem 160 og 320 kvm. Den billigste af de boliger, der nu er sat til salg, er udbudt til 15,5 mio. kr., oplyser Danica Pension i en pressemeddelelse.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs