FinansWatch

Klitgård klar til andet end pension

Efter mere end 20 år som pensionsdirektør, senest syv år i Danica, er den afgående direktør Per Klitgård klar et nyt kapitel, som gerne skal byde på nogle af de elementer, der har været de allersjoveste i hans karriere.

Per Klitgård overlod per 1. oktober staffetten i Danica Pension til sin efterfølger, Ole Krogh Petersen. | Foto: Ritzau Scanpix/Anne Bæk

Hovedpersonen er endnu ikke ankommet, da vi træder ind på Per Klitgårds kontor gennem de seneste syv år. Så der er et øjeblik til at kigge sig omkring. Det kræver dog blot et øjekast at konstatere, at det bestemt ikke ligner et kontor hos en gennemsnitlig adm. direktør. Heller ikke den aktuaruddannede slags, der typisk får skyld for at være både tør og kedelig.

Danicas pressekonsulent viser os til rette ved det lange bord foran Per Klitgårds skrivebord. Der er hvide vægge og et lyst væg-til-væg tæppe. Men på væggene stråler farverige foldboldtrøjer i glas og ramme.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Sorte selskaber bag pensionsbranchens grønne milliarder

Flere pensionsselskaber har talt olieselskaber som BP, Shell og Halliburton med i de 248 mia. kr., branchen har meldt ind som "grønne investeringer" til regeringens klimapartnerskab for finanssektoren. "Vanvittigt," lyder det fra kritiker.

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs