FinansWatch

Alm. Brand mister økonomidirektøren

Anne Mette Barfod forlader finanskoncernen og skifter til Dansk Flygtningehjælp.

Alm. Brand-koncernen skal finde ny økonomidirektør.

Det oplyser bank- og forsikringsvirksomheden onsdag, efter at Anne Mette Barfod har opsagt sin stilling for at tiltræde en tilsvarende stilling i Dansk Flygtningehjælp.

"Jeg ønsker Anne Mette Barfod tillykke med hendes nye job. Jeg ved, at hun længe har haft et brændende ønske om en dag at gøre en forskel for en international humanitær organisation, og nu kom muligheden i form af en stilling som økonomidirektør i Dansk Flygtningehjælp," siger Søren Boe Mortensen, der er administrerende direktør hos Alm. Brand, og tilføjer:

"Ikke desto mindre er jeg ked af at miste Anne Mette som økonomidirektør i Alm. Brand. Hun har været i koncernen i over 20 år og er både en særdeles dygtig kollega og et meget behageligt menneske. Jeg ønsker hende alt det bedste fremover."

Alm. Brand har sat gang i rekrutteringsprocessen for at finde en erstatning.

Mere fra FinansWatch

Grøn brintkomet ligner et drømmehug for ATP og kapitalfond

For landets største pensionsselskab og hardtech-fonden Nordic Alpha Partners kan børsnoteringen af Green Hydrogen Systems blive en ekstraordinær god investering. En rigtig god rejse, men også en risikofyldt investering, siger ATP's aktiechef Claus Wiinblad.

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs