FinansWatch

Alm. Brand sænker rente på populært pensionsprodukt

Alm. Brand sænker nu depotrenten på populært gennemsnitsrenteprodukt, der i 2018 resulterede i stor vækst i forsikringskoncernens pensionsforretning. Allerede i efteråret indikerede koncerndirektør Søren Boe Mortensen, at en lavere depotrente kunne komme på tale.

Alm. Brands koncerndirektør, Søren Boe Mortensen. | Foto: Ritzau Scanpix/Claus Bech

Alm. Brand sænker nu depotrenten for kunder i forsikringskoncernens nyeste gennemsnitsrenteopsparing, fremgår det af en pressemeddelelse. I 2019 vil kunderne dermed få forrentet deres opsparing med 3,5 pct., svarende til 2,98 pct. efter skat, mod en forrentning på 4,24 pct. efter skat i 2018. 

Alm. Brand kommer i pressemeddelelsen ikke med en decideret begrundelse for den lavere depotrente, men forsikringskoncernen henviser blandt andet til aktiemarkederne.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Kryptokollaps bliver lakmusprøve for industriens sikre havne

Et kollaps af en af de mest betroede stablecoins har sendt chokbølger igennem kryptoindustrien og skabt frygt for, hvad der vil ske, hvis en lignende skæbne undergår andre vigtige aktiver. Sammenbruddet er blevet sammenlignet med Lehman Brothers-krakket samt en historisk sort onsdag i 1992.

Mybanker-køb skal sikre udvikling fremfor kannibalisering

Både når det gælder forretningsmodel og arbejdsområde, så minder sammenligningsportalerne Lendo og Mybanker så meget om hinanden, at ”det nærmest er latterligt så kompartible de to forretninger er”. Det mener Johan Malmsten, der efter den norske mediekoncern Schibsteds køb af Mybanker er direktør for begge platforme.

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs