Alm. Brand ændrer praksis ved oversvømmelser

Flere hundrede kunder i forsikringsselskabet Alm. Brand kan ånde lettet op. De har udsigt til alligevel af få dækning for de seneste ugers tøbrudsskader, skriver Nordjyske Medier.
AF RB-BØRSEN

"Vi er blevet klogere", siger privatdirektør Pia Holm Steffensen til Nordjyske Medier.

"Efter at vores taksatorer har været ude og kigge skaderne er vi nået frem til, at det er den rigtige beslutning at dække skaderne. . Der har været en helt usædvanlig kombination af regn, tøvejr og frossen jord," siger hun om årsagen til, at selskabet nu fraviger sin hidtidige praksis om, at forsikringen kun dækker tøbrudsskader i tilfælde af en pludselig temperaturstigning fra frost til 8-10 plusgrader.

Mens adskillige andre forsikringsselskaber har fraveget denne regel - som ikke står omtalt i forsikringspolicen - har Alm. Brand indtil nu valgt at holde fast.

Alm. Brand-direktøren afviser, at det er den omfattende medieomtale af de nødstedte forsikringskunder, som nu får selskabet til at skifte mening.

"Vi har været ude og kigge på de faktiske forhold," siger Pia Holm Steffensen til Nordjyske Medier.

Ifølge privatdirektøren er det for tidligt at sige, om Alm. Brand vil ændre i sine generelle retningskliner for dækning af tøbrudsskader.

Oversvømmede kunder svigtes

(RB-Børsen)

Del artikel

Relaterede artikler:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også