FinansWatch

Alm. Brand-emission fuldtegnet

Alm. Brand har hentet 1,6 mia. ved en fuldtegnet aktieemission, oplyser Alm. Brand.

Foto: STROYER TORBEN

Fortegningsretsemissionen i Alm. Brand blev fuldtegnet. Ved udløbet af tegningsperioden den 22. december var der i alt tegnet 155.911.751 stk. aktier a nominelt 10 kr., svarende til et samlet bruttoprovenu på kr. 1.559.117.510 og 99,85 pct. af de udbudte aktier.

De resterende 0,15 pct. - 238.249 aktier - er ikke tegnet grundet tekniske forhold vedrørende udbudsstrukturen. De bliver efterfølgende tegnet af eksisterende aktionærer og danske investorer.

90.868.442 stk. aktier blev tegnet i de selskabet, som havde givet forhåndstilsagn, herunder Alm. Brand samt selskabets bestyrelse, direktion og nøglemedarbejdere.

For at sikre tegning af samtlige udbudte aktier og derved bruttoprovenuet på 1561 mio. kr., var der indhentet bindende garantitilsagn fra en række investorer, herunder bl.a. Alm. Brand, Skandinaviska Enskilda Banken og Realdania. Men på baggrund af interessen for fortegningsretsemissionen i tegningsperioden vil denne garantigruppe ikke tegne udbudte aktier i relation til deres afgivne garantitilsagn.

RB-Børsen

Mere fra FinansWatch

De grønne bæredygtige fonde er også sorte

I Danmark har 109 ud af de i alt 244 grønne såkaldte artikel 9-fonde placeret kundernes penge i selskaber, der baserer dele af sin forretning på fossil energi eller flyindustrien, skriver Børsen.

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs