FinansWatch

ATP-formand: Usandsynligt at ny direktør opfylder alle vores krav

ATP har genhyret headhunter til at finde en ny adm. direktør. Topchefen skal ud over de faglige kvalifikationer også have politisk tæft, og så vil vedkommendes bagage blive tjekket ekstra grundigt. Det fastslår formand Torben M. Andersen, der håber at have en ny direktør inden sommerferien.

ATP's bestyrelsesformand, Torben M. Andersen. | Foto: ritzaufoto/arkiv/Joachim Ladefoged

ATP har sat gang i rekrutteringsprocessen for at finde en ny direktør. Vedkommende skal tage over efter Christian Hyldahl, der i slutningen af november selv valgte at kvitte efter flere måneder med historier om, at han i sin tid som chef i Nordea Markets stod bag spekulation om udbytteskat i Schweiz.

I et interview med FinansWatch fortæller ATP's bestyrelsesformand, økonomiprofessor Torben M. Andersen, at man igen har hyret headhunteren Frank Halborg fra Heidrick & Struggles, der også stod bag rekrutteringen af Christian Hyldahl og hans forgænger Carsten Stendevad.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

ATP og Mærsk-ejer satser stort på aarhusiansk jordvarmeanlæg

Landets største pensionspengekasse, ATP, gør nu klar til at investere i at hente vedvarende energi op af jordens indre. Sammen med energiselskabet NRGI og A.P. Møller Holding bliver ATP medejer af selskabet Innargi, der skal etablere et geotermisk anlæg under jorden i Aarhus.

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs