FinansWatch

Bo Foged er ikke i spil som permanent topchef i ATP

Den midlertidige topchef i ATP, Bo Foged, siger selv til Børsen, at han ikke er kandidat til at få jobbet permanent. Bo Foged afløste Christian Hyldahl på posten mandag aften.

Foto: Ritzau Scanpix/Dennis Lehmann

Bo Foged, midlertidig topchef i ATP efter Christian Hyldahls afsked, er ikke i spil til at få jobbet permanent.

Det skriver Børsen på baggrund af en pressemeddelelse fra ATP efter at Bo Foged mandag blev udnævnt som konstitueret adm. direktør i pensionskassen.

"Bestyrelsen har bedt mig indtræde i stillingen som konstitueret direktør. Jeg har takket ja til opgaven og takker for bestyrelsens tillid og vil sammen med resten af koncernledelsen gøre mit allerbedste for at leve op til bestyrelsens forventninger. For at imødekomme spørgsmålene ift. stillingen som permanent direktør i ATP, kan jeg oplyse, at jeg ikke er kandidat," udtaler Bo Foged i meddelelsen.

Christian Hyldahl trak sig fra posten, efter at Børsen havde bragt flere historier om Nordeas spekulation i europæisk udbytteskat på et tidspunkt, hvor den nu afgåede pensionsdirektør var chef for bankens aktieafdeling.

Bo Foged kom til ATP i 2016 og har normalt titel af koncernfinansdirektør. Han har tidligere været topchef i Bankinvest.

Midlertidig ATP-topchef er "ordentlig og redelig"

Headhunter: Ny ATP-topchef "skal være hvid som sne" 

Mere fra FinansWatch

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs