FinansWatch

ATP Ejendomme mister opkøbsspecialist

NREP's logistikforretning, Logicenters, har hentet ATP-medarbejder, der blandt andet har deltaget i ATP's køb af Danicas storcenterportefølje.

Foto: PR.

Den nordiske logistikudbyder Logicenters, der er en del af kapitalforvalteren NREP, har hyret Mads Fjeldhoff som transaktionsmedarbejder i Danmark, mens virksomheden har hyret Carl Johan Enegren som analytiker i Sverige, oplyser virksomheden.

Mads Fjeldhoff skal arbejde fokuseret med sourcing af nye forretningsmuligheder, tage del i købsprocesser og lejekontraktsforhandlinger, fremgår det.

Han kommer senest fra ATP Ejendomme, hvor han blandt andet har deltaget i ATP's køb af 50 pct. af Danicas storcenterportefølje.

Tidligere har han været hos erhvervsmægleren Sadolin & Albæk, der i dag er lagt sammen med Colliers.

"På vegne af Logicenters er jeg meget stolt over at kunne byde Carl Johan og Mads velkommen. Vi har brug for deres ekspertise for at nå vores mål om altid at være foran vores konkurrenter, at arbejde proaktivt med vores lejere og med udviklingen af Logicenters’ platform. Vores to nye medarbejdere er allerede blevet vigtige aktiver i vores team, og de vil uden tvivl bidrage med nye tiltag," siger Matthias Kettelhoit, kommcercial chef hos hos Logicenters, i meddelelsen.

Denne artikel er leveret af vores søstersite EjendomsWatch.

Mere fra FinansWatch

Dansk robotrådgiver nedjusterer forventninger

Både hvad angår AUM, antal kunder og omsætning justerer robotrådgiveren Nord Investments nu sine forventninger i den forkerte retning. Årsagen skal findes i de usikre markeder og en faldende investeringslyst, lyder det.

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs