FinansWatch

ATP henter vraget ministerkandidat til engelsk satsning

Nigel Waterson var oplagt som pensionsminister i en borgerlig regering i England, men den stilling missede han. Nu skal han være rådgiver for ATP.

ATP har fundet en kendt profil til at hjælpe pengetanken med at få volumen i deres forretning på det engelske marked. Det er efinancialnews.com, der skriver, at ATP tilknytter Nigel Waterson som rådgiver. Udnævnelsen bekræftes af ATP´s chef på det engelske marked, Morten Nilsson.

Waterson missede ministerposten, da de konservative i England var nødsaget til at indgå i en koalition med de liberale for at kunne mønstre et flertal, og så var det en liberal kandidat, der løb med ministerposten.

Stort netværk

Det er man sikkert ikke kede af hos ATP, der nu får en mand ind i virksomheden, som har et vidtforgrenet politisk netværk, der kan være særdeles nyttigt i takt med at en række reformer af briternes pensionssystem rulles ud over de kommende år.

ATP håber at kunne få mulighed for at tilbyde engelske virksomheder et pensionsprodukt, som er skræddersyet til at matche de nye regler på markedet.

Politikere vil ikke slippe ATP løs

Avis: ATP er Danmarks Warren Buffett

Mere fra FinansWatch

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs