FinansWatch

Medie: Tidligere AP-direktør skal rådgive Nets-boss om kæmpeformue

Søren Dal Thomsen, der røg ud af chefstolen i AP Pension sidste år, er ved at opbygge en forretning som rådgiver for formuende danskere – det gælder blandt andet Nets-bossen Bo Nilsson, skriver Inside Business.

Foto: AP Pension

Tidligere direktør i AP Pension, Søren Dal Thomsen, har oprettet en ny forretning som privat rådgiver for formuende personer – herunder Nets-topchefen Bo Nilsson. Det erfarer Inside Business.

Søren Dal Thomsen røg ud af pensionsselskabet i slutningen af sidste år under mystiske omstændigheder og har siden holdt lav profil. Ifølge mediet har hovedpersonen dog nu oprettet et egentlig rådgivningsfirma, hvor den mest kendte kunde for nuværende er Nets-chefen, som har tjent store summer på børsnoteringen af betalingsselskabet.

Desuden erfarer InsideBusiness, at Søren Dal Thomsen også spiller en nøglerolle i forbindelse med oprettelsen af K Alternativ Infrastruktur I K/S sammen med Jesper Kirstein, som ejer rådgivningsfirmaet Kirstein A/S. De to skal nu sammen hjælpe formuende danskere med at investere i den tredje fond under Copenhagen Infrastructure Partners (CIP), som er oprettet af de tidligere såkaldte Dong-guldfugle, lyder det videre fra Inside Business.

Søren Dal Thomsen er ikke vendt tilbage på Inside Business' henvendelse om en kommentar til historien.

AP-bestyrelse betalte 16 mio. kr. til afgående direktør

Ny chef for AP Pension afviser spekulationer om splid

AP Pension afviser påstande om årsag til Søren Dals Thomsens fyring

AP Pension henter nyt ansigt til direktionen fra Danica

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere