FinansWatch

AP Pension afviser påstande om årsag til Søren Dals Thomsens fyring

AP Pension dementerer artikler med påstande om, at den tidligere adm. direktørs fyring i slutningen af 2016 skyldes uenighed med flere medlemmer af bestyrelsen om investeringer i landbruget. Redaktør afviser pensionsselskabets udlægning.

Bo Normann Rasmussen, konstitueret direktør i AP Pension.

AP Pension går nu offentligt ud og dementerer to artikler fra Jyllands Posten og Finans.dk, om at tidligere topchef Søren Dal Thomsens fyring i slutningen af 2016 skyldes uenighed med flere medlemmer af bestyrelsen. Det skriver Børsen.

I to historier fra 1. februar 2017 skriver Jyllands-Posten og Finans.dk, ifølge AP Pension, at Søren Dal Thomsens fratrædelse som adm. direktør for AP Pension skyldtes, at han ifølge anonyme kilder blandt andet havde "lagt sig ud med dele af bestyrelsen i forhold til at foretage investeringer i landbruget", som er repræsenteret i pensionsselskabets bestyrelse.

Bo Normann Rasmussen, konstitueret direktør i AP Pension, afviser i en pressemeddelelse, at bestyrelsesmedlemmer i pensionsselskabet har forsøgt at få AP Pension til at foretage investeringer til gavn for de virksomheder, hvor de er ansat. Bestyrelsesformand Niels Dengø Jensen skriver desuden, at han ikke er blevet spurgt ind til den påståede konflikt mellem Søren Dal Thomsen og bestyrelsen omkring investeringer i dansk landbrug.

Morten Bundgaard, erhvervsredaktør på Finans.dk kan ikke genkende AP Pensions udlægning.

"Vi kan ikke genkende AP Pensions udlægning af hverken forløbet eller selskabets fortolkning af artiklens indhold, og derfor fastholder vi historien om, at Søren Dal Thomsen blev fyret, bl.a. på grund af tvivl om hans ledelsesmæssige kompetencer. Jeg noterer mig i øvrigt, at AP Pension ikke har henvendt sig med krav om berigtigelse," skriver han i en mail til Børsen.

Medie: Pensionsboss blev fyret i AP Pension og fik et stort gyldent håndtryk

Medie: Mystisk splid om pensionsdirektørs overraskende exit

Pensionskæmper kaster sig over risikable byggelån

Mere fra FinansWatch

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs