FinansWatch

Forsikring og pension

Så stor er forskellen på pensionsselskabernes flyttegebyrer

En ny opgørelse viser, at der er stor forskel på, hvor meget landets pensionsfirmaer tager sig betalt for at flytte kunders opsparinger. Ifølge flere pensionsselskaber dækker gebyret dog blot selskabernes egne omkostninger. Men tre steder er det helt gratis.

Ældre bliver ved med at bruge penge

En ny undersøgelse lavet for Danica Pension viser, at vi i modsætning til tidligere fortsætter med at bruge penge, efter vi er gået på pension, skriver Finans.

Skandia udskyder 2018-mål

Pensionsselskabet kan alligevel ikke indfri målet om at nå 50 mia. kr. under forvaltning i 2018, fortæller topchef.

Nordea Liv om manglende oplysninger til kunder: Vi vidste ikke, det var ulovligt

Danmarks tredjestørste kommercielle pensionsselskab, Nordea Liv & Pension, vidste ikke, at det var lovpligtigt at oplyse kunderne om honorering af mæglere, forklarer selskabet i et interview med FinansWatch. Her sætter Nordea Liv for første gang tal på, hvor mange kunder der har manglet oplysningerne i deres depotoversigt.

Kundeformand undrer sig: Vil grave sig ned i Nordea Livs lovbrud

Formand for Nordea Liv & Pensions kunder er ikke glad, efter det er kommet frem, at pensionsselskabet har brugt ulovlige metoder i forbindelse med betalingen af mæglere. Nordea Livs forklaring undrer ham, og han vil nu grave et spadestik dybere, siger han til FinansWatch.

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere