FinansWatch

Forsikring og pension

Ny pensionsdirektør slog til da muligheden bød sig

Til nytår får Lærernes Pension ny topchef. Investering har i den grad fyldt det meste af Karsten Kjellerup Kjeldsens karriere, og selvom han ikke lige havde set skiftet til topchef komme allerede nu, ser han frem til de nye arbejdsopgaver som øverste ansvarlig for 146.000 lærerers pensioner.

Kendt pensionsportal åbner for nye spillere

Data fra pensionsportalen Pensionsinfo, hvor pensionskunder kan få et overblik over deres pensioner, er blevet åbnet for nye typer af finansielle spillere, som kan skabe løsninger på baggrund af disse data. "Jeg ser det her som den største game changer i pensionssektoren i mange år," siger iværksætter i pensionssektoren.

"ATP er bare en af de mest attraktive organisationer at arbejde i som investeringsmand"

ATP kunne onsdag annoncere navnet på sin nye investeringsdirektør. 45-årige Mikkel Svenstrup glæder sig til at træde ind i en organisation, der i forvejen investerer efter tanker og principper, han selv mener, er de rigtige. Om fremtiden vil byde på ændringer i investeringsstrategien er endnu for tidligt at sige noget om, lyder det i dette interview med FinansWatch.

Finanstilsynet vil stramme greb om projektejendomme med instruks for udlån

Tomme kontorkvadratmeter og boligbyggere uden købere er kommet i kikkerten hos ejendomsmarkedets vagthund. Ny vejledning for bankerne skal skabe mere kontrol med projektmarkedet, fortæller vicedirektør til EjendomsWatch. Udbyder af ejendomsprojekter kan tydeligt mærke, at bankerne har lukket kassen i for udviklerne.

"Det er svært at skære alle aktuarer over en kam"

Aktuarernes rolle har over tiden udviklet sig, så de ikke længere "bare" skal være nogle talnørder, der sidder og dykker ned i et regneark. I dag skal de være tættere på forretningen, lyder det fra branchen, og det stiller nye krav til deres kompetencer. FinansWatch sætter fokus på faggruppen i den kommende tid.

Håndboldklub sparer arbejdsskadeforsikringer væk

Skanderborg Håndbold mener, at klubbens damespillere tjener for lidt til, at de behøver den ellers lovpligtige arbejdsskadeforsikring. Men det er en fejlfortolkning af loven, lyder det fra lektor i arbejdsret.

1 - 25 af 6001

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs