FinansWatch

Forsikringsselskab søger optagelse i Guinness Rekordbog

Gjensidige mener at have slået verdensrekorden i skadesopgørelse på tid og har taget kontakt til Guinness Rekordbogs redaktion.

Når man bladrer gennem Guinness Rekordborg er det typisk fakta om verdens højeste mand eller flest spiste æg på et minut, man falder over. Men nu vil det norske forsikringsselskab optages i den verdenskendte rekordborg.

Det skriver den norske erhvervsavis Dagens Næringsliv.

For med en ny skadesapp til mobiltelefonen har Gjensidige presset tiden for, hvor hurtigt der går, fra kunden fra kunden sender skadesanmeldelsen, til erstatningen er sendt til udbetaling, ned på 1,6 sekunder.

"Tidligere havde det amerikanske forsikringsselskab Lemonade rekorden på tre sekunder. De udfordrede resten af forsikringsbranchen til at tage rekorden. Og Gjensidige har nu taget den," siger Helge Leiro Baastad, adm. direktør i Gjensidige, til Dagens Næringsliv.

Gjensidige er nu i kontakt med Guiness Rekordbogs redaktion for at få rekorden registreret i næste udgave af bogen.

Forsikringsdirektør: "Det har ikke altid været nemt"

Forsikringsselskab risikerer tocifret millionregning for Gigantium-brand

Forsiden lige nu

Tryg vil investere 674 millioner i ejendomsfonde

En række større ejendomssalg reducerer værdien af Trygs investeringsejendomme med én mia. kr., men forsikringskoncernen er parat med nye investeringer i 2018, fremgår det af årsregnskabet.

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere