FinansWatch

Amerikanske Marsh vil kapre danske private forsikringskunder

Den amerikanske forsikringsmægler Marsh vil gå ind på det danske marked for privatforsikringer i samarbejde med Nem Forsikring.

Amerikanske Marsch har været forsikringsmægler på det danske erhvervsmarked i årtier, men vil nu gå ind på det danske marked for privatforsikringer. Det skriver dagbladet Børsen.

March har indgået en aftale med Nem Forsikring, der er et samarbejde mellem Forsikring Fyn og Midtjysk Forsikring, og har Middelfart Sparekasse og Sparekassen Kronjylland som hovedejere. Det vil være Nem Forsikring der kommer til at stå for kundekontakten i Marsh Privatforsikring.

Forretningsplanen er blandt andet at tilbyde privatforsikringer til medarbejdere og kunder i de virksomheder, der i dag har deres erhvervsforsikringer via Marsh.

"Vi har været på det danske forsikringsmæglermarked siden 1979 og har løbende fulgt med i både privat og erhvervsmarkedet. Vi mener, at der er alt for lidt konkurrence på det private forsikringsmarked og for høje priser. Vores analyse viser, at mange danskere kan spare ca. 20 pct. ved at skifte forsikringsselskab," siger Morten Jeppesen, chef for forretningsudvikling i Marsh, til Børsen.

 

Forsiden lige nu

Forslag om loft på kviklån skudt ned i Folketinget

Et forslag fra SF om et omkostningsloft på kviklån står ikke til at blive til virkelighed. For selv om flere af Folketingets partier anerkender udfordringen med himmelhøje kviklånsrenter, så var det under tirsdagens førstebehandling af forslaget småt med opbakningen.

PFA satser over halv milliard på Amager-projekt

Pensionsselskabet køber industrivirksomheds ejendomme og forbereder bolig- og kontorplaner, selvom lokalplan ikke er på plads. Selv hvis det glipper, kommer vi ikke til at gå tomhændede fra investeringen, siger ejendomsdirektør Michael Bruhn til EjendomsWatch. Datterselskab i Thylander Gruppen er med som udvikler.

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere