FinansWatch

Omstridt forsikringsselskab efterlyser ny chef til dansk underskudsforretning

Efter et hårdt 2016, hvor norske Protector Forsikring har haft et driftsunderskud på 26 mio. kr., er den danske landechef blevet skiftet ud. Højere priser skal sikre dansk overskud i 2017, lyder det fra Protectors topchef i et interview med FinansWatch.

Sverre Bjerkeli, adm. direktør i Protector Forsikring. | Foto: PR

Skuden skal rettes op i norske Protector Forsikring, der har udfordret en række af de store spillere i Danmark ved at dumpe priserne. Og det bliver en ny kaptajn på broen, der skal sikre, at Protector igen tjener penge i Danmark.

Ændringen sker på baggrund af en dialog, som vi har haft i noget tid ud fra en helhedsvurdering af, hvad, vi mener, er rigtigt

Sverre Bjerkeli, adm. direktør i Protector Forsikring

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Blackrock udpeger Christian Hyldahls efterfølger i Norden

Den amerikanske kapitalforvalter Blackrock har i Elisabeth Sterner fundet en afløser på posten som country manager for Norden efter at danske Christian Hyldahl er rykket op i hierarkiet som chef for Blackrocks europæiske forretning.

Tyskland vinder armlægning om ny ESMA-chef

EU's medlemslande er efter lang tids stridigheder blevet enige om, hvem de gerne vil pege på som ny chef for det magtfulde markedstilsyn ESMA. Nu udestår en enkelt godkendelse.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs