FinansWatch

Tryg rokerer i ledelsen og mister direktør

Forsikringsselskabet laver en ny struktur i den øverste ledelse, og erhvervsdirektøren har i den forbindelse valgt at forlade selskabet.

Foto: LEIF TUXEN

Tryg laver en ny struktur i koncernledelsen. Koncernledelsen bliver nedlagt, og fremtidens koncern vil bestå af de tre øverste direktører - i stedet for som nu også at indeholde direktører fra næste ledelseslag.

De tre øverste chefer Morten Hübbe, CFO Tor Magne Lønnum og COO Lars Bonde bliver til et executive board, som resten af koncernen refererer til.

"De nuværende nordiske forretningsområder overgår herefter til nationale forretningsområder med nye direktører i spidsen. Det sker for at skabe en mere decentral beslutningsstruktur, der styrker selskabets omstillingsevne og sikrer, at vigtige beslutninger træffes hurtigere og tættere på kunderne i det enkelte nationale marked. Samtidig etableres der centrale udviklingsfunktioner, der skal sikre, at vi bruger flere kræfter på at sikre innovation, udvikling og effektivisering på tværs af organisationen," skriver Tryg.

I koncernledelsen sad indtil nu også Linnéa Ecorcheville, Truls Holm Olsen, Jesper Joensen og Trond Bøe Svestad som erhvervsdirektør.

Nye direktører

"De berørte koncerndirektører fortsætter enten som direktører for et af de nyoprettede forretningsområder eller får andre opgaver i organisationen. Trond Bøe Svestad, der har været koncerndirektør for Erhverv, har valgt at forlade Tryg i forbindelse med organisationsændringen og fratræder med øjeblikkelig virkning," skriver Tryg.

Tryg præsenterer samtidig to nye direktører. Som ny direktør for privatekunder i Danmark er Johan Kirstein Brammer hentet fra TDC, mens Espen Strømme kommer fra PWC i Norge til en stilling som ansvarlig for norske erhvervskunder.

Landechef i Sverige bliver Linnéa Ecorcheville, mens Espen Opedal tager ansvaret for Norge. Det er executive board, som varetager rollen som landechef i Danmark.

Ledelsen af den danske forretning kommer til at bestå af Johan Brammer, Lena Bielefeldt, Jesper Joensen og Fatiha Benali, som dækker privatkunder, erhverv, industri og claims.

De samme roller varetages i Norge af Espen Opedal, Espen Strømme, Tone Hjulstad og Trond Tepstad.

I Sverige er Linnéa Ecorcheville chef for privat, mens Ulf Johansson tager erhvervskunderne.

I det nye organisationsdiagram er én stilling beskrevet som vakant. Det er New Business & Customer Innovation, som er en af de nye udviklingsenheder.

Tryg rokerer organisationen

Tryg-chef: Nødvendigt at skifte ud i direktionen

Forsiden lige nu

Nyt samarbejde skal styrke Mobilepay

Betalingsløsningen Mobilepay har indgået et nyt partnerskab med fintechvirksomhed, skriver Børsen. Det skal sætte yderligere fart på betalingstjenestens vækst.

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere