FinansWatch

Succes med værkstedskoncept får Topdanmark til at satse hårdere

Et bæredygtigt værkstedskoncept har siden sidste år været under luppen i et samarbejde med Topdanmark, som ser potentiale i konceptet og vil udbrede det til flere steder i landet.

Skadesdirektør i Topdanmark, Rasmus Ruby-Johansen, ser flere positive perspektiver i samarbejdet med Carbucks, som nu udvides. | Foto: PR/Topdanmark

Flere af Topdanmarks kunder vil i fremtiden få mulighed for at få udbedret mindre skader i lakken på deres biler hos værkstedet Carbucks, som planlægger at udvide forretningen til flere byer.

Det skriver Insideforsikring, der har talt med Topdanmarks skadesdirektør, Rasmus Ruby-Johansen, om perspektiverne i det samarbejde med Carbucks, som Topdanmark indledte i fjor.

”Carbucks har planer om at udvide til flere byer. Når det sker, vil vi gerne bruge dem endnu mere. Som det er nu, er det klart, at en kunde i Aarhus ikke lige spørger efter Carbucks, da det jo ligger i Ballerup. Men når de får udvidet forretningen, tror jeg, at flere vil efterspørge det – og det vil samtidig være naturligt, at vi gør flere kunder opmærksomme på muligheden,” siger Rasmus Ruby-Johansen.

Ifølge Rasmus Ruby-Johansen går samarbejdet med Carbucks nu fra at være i en testfase til at komme op i en liga, hvor det kan mærkes økonomisk hos Topdanmark og komme både kunderne og aktionærerne til gode – dets eksakte størrelsesorden er dog stadig ukendt.

Mere fra FinansWatch

Læs også

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs