FinansWatch

Tysk selskab vil erobre mere land på foriskringsmarkedet for køretøjer

Samarbejdsaftale med dansk forsikringsagentur bliver ikke tysk forsikringsselskabs eneste forsøg på at få en større bid af kagen på det danske marked, lyder det fra direktør.

HDI er et tysk forsikringsselskab, som har hjemme i Hannover. | Foto: Peter Steffen/AP/Ritzau Scanpix

Det tyske forsikringsselskab HDI indgik tidligere på året en aftale med det danske forsikringsagentur Balticfinance om formidling af forsikringer af motokøretøjer. Og det tyske selskab har planer om flere skridt ind på det danske marked, skriver Insideforsikring.

”Balticfinance eller Global Forsikring var bare den første aftale. Vi kommer til at gøre meget mere hen over efteråret, og i 2023 ruller vi for alvor motorkøretøjsforsikringer ud til de danske virksomheder,” siger Rasmus Toft Jørgensen, direktør for HDI i Danmark, til Insideforsikring.

Balticfinances aftale med HDI kom, efter forsikringsagenturen tidligere købte Global Forsikring, der henvender sig til små og mellemstore virksomheds forsikringer af køretøjer.

”Vi vil gerne tage en position, hvor mæglerne i det danske marked kommer til at opfatte os som deres foretrukne partner. Det er der, vi gerne vil placere os, og det kræver, at vi har nogle stærke tilbud, som matcher virksomhedernes efterspørgsel,” sagde Peter Bangsgaard, adm. direktør for Balticfinance Danmark, i sidste uge til FinansWatch.

Agentur og global spiller i nyt samarbejde: Sådan vil de erobre dansk marked

Forsikringsagentur vil udfordre markedet yderligere med opkøb

Mere fra FinansWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs