FinansWatch

Alm. Brand mister direktør til landbrugsselskab

Efter Kim Koch blev afskediget i april for ”økonomiske uregelmæssigheder” har Agri Nord fundet den nye person til rådgivningsselskabets toppost.

Foto: Finn Frandsen

Rådgivningsselskabet Agri Nord sætter nu navn på sin nye adm. direktør, der er hentet ind fra forsikringsbranchen.

Selskabets nye topchef bliver således Laury Kristoffersen, der har arbejdet over 18 år for Alm. Brand i flere ledelsesstillinger senest som direktør for wholesale. Det skriver Agri Nord i en pressemeddelelse.

“Jeg glæder mig utrolig meget til at arbejde på at sikre et stærkt nordjysk landbrug - også ind i fremtiden. Jeg ser mange muligheder indenfor Agri Nords virkeområde og ser frem til at møde medlemmer, kunder og medarbejdere,” siger Laury Kristoffersen i meddelelsen.

Han overtager derved posten fra Kim Koch, der blev afskediget pludseligt efter ”økonomiske uregelmæssigheder”.

Indtil nu har Anders B. Hummelmose været konstituteret adm. direktør for selskabet. Han udnævnes nu til vicedirektør.

Hos bestyrelsesformand Carl Christian Pedersen er man selvsagt tilfreds med den nye ledelse.

”Bestyrelsen har lagt vægt på, at den nye direktør har opbygget en solid viden om og passion for dansk landbrug. Vi ser Laury Kristoffersen som den person, der kan bringe Agri Nord videre som en solid forening og forretning,” siger Carl Christian Pedersen og fortsætter:

”Bestyrelsen i Agri Nord ser det ny makkerpar som en styrkelse af det solide fundament, vi hviler på. Strategisk har vi det lange sigte på Agri Nord som en selvstændig og stærk landboforening, der er til gavn for Dansk Landbrug og især tager vare om den enkelte landmand. Det gælder faglig rådgivning og politisk opbakning i det at være landmand i et mere og mere kompliceret erhverv.”

Oplysningerne er sparsomme i sagen om Agri Nords nu tidligere adm. direktør Kim Koch, der i april blev fyret af sin bestyrelse.

Siden januar 2015 har Kim Koch siddet i direktørstolen for rådgivningsselskabet, der er landets fjerdestørste landboforening med en aktiv medlemsbase på 1143 medlemmer.

(Denne artikel er leveret af vores søstermedie AgriWatch.)

Partnerdirektør bliver ikke en del af det nye Alm. Brand: ”Har genbesøgt mine motivationsfaktorer”

Efter 50 år takker Jørgen Lykke af i Codan

Mere fra FinansWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs