FinansWatch

Direktør må skyde millionbeløb i forsikringsselskab efter voldsom nedtur i 2021

Efter et regnskab langt under forventningerne sår revisor tvivl om fortsat drift i ETU Forsikring, men det er man ifølge adm. direktør og hovedaktionær Peer Heitmann Madsen ovre, efter at han selv har skudt penge i selskabet.

Peer Heitmann Madsen, adm. direktør og medejer af ETU Forsikring, ser positivt på fremtiden trods et regnskab | Foto: Frederik Jensen/WatchMedier

2021 er slet ikke gået som forventet hos ETU Forsikring, der ramte helt skævt i forhold til forventningerne. Det har medført en spinkel solvens, og revisor sår i årsregnskabet tvivl om den fortsatte drift.

Det fremgår af ETU Forsikrings årsregnskab, der er offentliggjort for nylig. Adm. direktør Peer Heitmann Madsen slår over for FinansWatch fast, at man har løst problemerne, da han har skudt 15 mio. kr. ind i selskabet.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Arbejdsgivere kalder på flere løsninger efter politisk håndsrækning: "Situationen er generelt set helt utrolig presset"

Nok bliver det med nye regler om lavere beløbsgrænse for udenlandsk arbejdskraft lidt lettere for finansvirksomheder at skaffe flere hænder, men ifølge Nicole Offendal, adm. direktør i Finanssektorens Arbejdsgiverforening, er der brug for flere tiltag, hvis ikke den generelle udvikling i sektoren skal bremses. I Finansforbundet køber næstformand ikke helt ind på præmissen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs