FinansWatch

LB Forsikrings nye direktør lander midt i indledende øvelser til ny strategi

LB Forsikring er så småt i gang med at sætte ord og tanker på den fremtidige strategi. Den kommer ny adm. direktør Jan Kamp Justesen til at sætte sit præg på, men han vil endnu ikke drage konklusioner på arbejdet.

Jan Kamp Justesen har været medlem af LB Forsikrings direktion siden 2014 og var senest Chief Value Officer, inden han blev konstitueret adm. direktør i slutningen af marts. | Foto: PR/LB Forsikring

Det er med en god og tilmed aktuel mulighed for at præge fremtiden for LB Forsikring, at Jan Kamp Justesen lørdag blev præsenteret som adm. direktør for LB Forsikring.

Forsikringsselskabet står nemlig i første fase af arbejdet med at udarbejde en ny strategi. Jan Kamp Justesen er langt fra ubekendt med det medlemsejede LB Forsikring, hvor han har været ansat i 15 år, heraf de seneste otte år som medlem af direktionen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Pensionister i pengenød - her er hele artikelserien

I en stribe artikler har FinansWatch sat spot på det faktum, at landets pensionister og pensionselskaber på vidt forskellig vis håndterer en situation, hvor markedsrenteprodukterne er hårdt udfordrede og vil levere markant lavere udbetalinger end tidligere. Få overblikket her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs