FinansWatch

Analyse: Flere kandidater i spil til fire ledige job i forsikrings- og pensionssektoren

Ikke færre end fire ledige stillinger i toppen af enten et forsikrings- eller pensionsselskab er ledige i øjeblikket. Men hvem bliver den nye ATP-boss, og hvad skal man kunne for at lykkes i rollen som direktør hos GF Forsikring? FinansWatch har lyttet til vandrørene og kommer med en række bud til de forskellige poster.

Den øverste direktørpost i landets største pengetank, ATP, er blot en af de i alt fire ledige topchefposter, der lige nu er i den danske forsikrings- og pensionssektor. | Foto: PR/ATP

Mandag blev endnu en topchefstilling ledig i den danske pensions- og forsikringsbranche, efter at direktør i LB Forsikring, Anne Mette Toftegaard, meddelte, at hun skal være vicedirektør i Alm. Brand.

Derudover mangler GF Forsikring en topchef, efter at bestyrelsen under stor mystik skilte sig af med Jan Parner i starten af marts, Danske Banks pensionsselskab, Danica, har konstitueret Søren Lockwood på topchefposten, efter at Ole Krogh Petersen har takket ja til at blive topchef hos konkurrenten PFA.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Formuepleje justerer igen på udtrædelsesgebyr

Et par uger efter, at kapitalforvalteren opjusterede det såkaldte indløsningsfradrag i 12 investeringsprodukter som konsekvens af udfordringerne med mange tabsgivende investeringer, bliver det igen billigere for investorerne at udtræde.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs