FinansWatch

Analytikere venter flot præmiefremgang fra Topdanmark

Der er forventningerne til en stigende fremgang i præmieindtægter hos analytikerne forud for Topdanmark-regnskab.

Foto: PR/ Topdanmark

Topdanmarks flotte præmiemomentum ventes at fortsætte, drevet af fin fremgang i både privat og erhverv. En regnvåd sensommer giver anledning til flere vejrskader end normalt, og stigende skadesinflation fra højere råvarepriser kan tynge, men analytikernes venter fremgang i det forsikringstekniske resultat.

14 analytikere har givet estimater til selskabet, og de venter en præmieindtægt fra skadesforsikring på 2538 mio. kr. eller 4,5 pct. højere end samme kvartal sidste år. Det forsikringstekniske resultat ses på 375 mio. kr. mod 248 mio. kr. i tredje kvartal sidste år.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

"Blot fordi man er chef er det ikke sikkert at man får gode ideer"

Den amerikanske investeringsplatform Public.com, der er stiftet af danske Jannick Malling, er ved at opbygge en stor udviklingsafdeling i Danmark. Nu er selskabet rykket til nye lokaler centralt i København. Det skal gøre det nemmere at rekruttere medarbejdere og skabe de perfekte rammer for arbejdskulturen, så gode ideer kan boble op nedefra.

FA opfordrer til brug af sektoraftaler

Finanssektorens Arbejdsgiverforening opfordrer til brug af de særlige coronaaftaler, så en hverdag med hjemmearbejde og hjemsendte børn kan hænge sammen.

Læs også

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs