FinansWatch

Fra erstatninger til forebyggelse: Forsikringsbranchen satser på ret til selv at levere fremtidigt hovedprodukt

Forsikring & Pension håber og tror, at regeringens kommende lovkatalog vil lægge op til videre rammer for, hvilke typer virksomheder forsikringsselskaberne må drive. Det skal styrke forebyggelsesindsatsen til glæde for både klimaet og erstatningsprocenten. Adm. direktør Anne Mette Toftegaard kalder en lovændring for afgørende for udviklingen af LB Forsikrings forretningsmodel.

Adm. direktør Anne Mette Toftegaard ser det som afgørende for udviklingen af LB Forsikrings forretningsmodel, at forsikringsselskabet får lov til at drive andre former for virksomhed | Foto: PR/LB Forsikring

Når Folketinget åbner første tirsdag i oktober, er det forsikringsbranchens forhåbning, at der i regeringens lovkatalog for det kommende folketingsår bliver lagt op til en lempelse af de begrænsninger af, hvilke typer viksomheder forsikringsselskaberne må drive.

For i takt med at stadig flere forsikringsselskaber ser ind i snarere at forebygge skader frem for at erstatte dem, når de er sket, er der også opstået et stigende ønske om at få lov til selv at drive nogle af de virksomheder, der kan yde en forebyggende service for forsikringskunderne.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs