FinansWatch

Her er de nominerede til Årets Digitale Finansvirksomhed blandt forsikringsselskaberne

28. september kårer FinansWatch og Wilke Årets Digitale Finansvirksomhed. Se her, hvem de nominerede er blandt forsikringsselskaberne.

Sidste år var GF Forsikring, som har adm. direktør Jan Parner i spidsen, vinderen af Årets Digitale Finansvirksomhed blandt forsikringsselskaberne. | Foto: PR/GF Forsikring/Natalie Staebler

GF Forsikring og LB Forsikring er topscorere med hver to nomineringer, når FinansWatch sammen med Wilke kårer Årets Digitale Finansvirksomhed.

Det sker ved et digitalt morgenmøde tirsdag den 28. september, hvor det vil blive afsløret, hvilke finansvirksomheder der bliver kåret til de bedste i Danmark.

Der uddeles priser i fire delbrancher: Store pengeinstitutter, mellemstore pengeinstitutter, forsikringsselskaber og pensionsselskaber. I hver delbranche uddeles en pris for årets bedste digitale kundeløsninger og en pris for Årets Digitale Finansvirksomhed.

Sidste år gik de to priser til GF Forsikring og LB Forsikring.

Ud over GF Forsikring og LB Forsikring er If nomineret til hovedprisen som Årets Digitale Finansvirksomhed, mens Alm. Brand er nomineret til bedste digitale kundeløsninger.

Sådan udpeges vinderne

Metoden bag kåringen består af følgende elementer:

En analyse af selskabernes personlige Min side, hjemmeside, digitale kommunikation, arbejde med sociale medier og innovation. Analysen består af en panelundersøgelse, hvor godt 5.600 kunder har vurderet selskabernes digitale løsninger, digitale kommunikation og innovationsevne samt en ekspertvurdering af deres digitale løsninger, digitale respons og arbejde med sociale medier.

En analyse af selskabernes interne arbejde med kunde- og forbrugerindsigter, automatisering, digital strategi og deres arbejde med procesautomatisering og kunstig intelligens. Analysen er baseret på indrapporteringer fra selskaberne i forbindelse med et dybdegående interview med den ansvarlige for selskabets digitale strategi.

De nominerede blandt forsikringsselskaberne:

Bedste digitale kundeløsninger:

  • Alm. Brand
  • GF Forsikring
  • LB Forsikring

Samlet vinder: Årets Digitale Finansvirksomhed:

  • GF Forsikring
  • If
  • LB Forsikring

Du kan læse meget mere om kåringen og tilmelde dig konferencen her:

https://www.digitalfinanspris.dk/

Ud over kåringerne præsenteres resultaterne af undersøgelsen i rapporten Digital Finans 2021, der er en del af FinansWatchs videntilbud – FW Insight. Læs mere om FW Insight her:

http://insight.finanswatch.dk/

Mere fra FinansWatch

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs