FinansWatch

Garantifond forventer erstatningssag mod tidligere ledelse i ny forsikringskonkurs

Garantifonden for Skadeforsikringsselskaber vil statuere et eksempel for fremtidige lykkeriddere, og derfor skal den tidligere ledelse i konkursramte Gefion Insurance stilles til ansvar for de tab, de påfører fonden.

Direktør Torben Garne tror, at Garantifonden for Skadeforsikringsselskaber kan ende med at retsforfølge den tridligere ledelse i det konkursramte Gefion Insurance | Foto: PR/Forsikring & Pension

Gefion Insurance blev forrige uge erklæret konkurs, og selvom Garantifondens for Skadeforsikringsselskabers arbejde med og udgifter til sagen bliver noget mindre end ved de seneste danske forsikringskonkurser, ønsker man at statuere et eksempel.

Derfor kan det meget vel ende ud i, at man vil rejse en erstatningssag mod den tidligere ledelse i det danske forsikringsselskab. Det fortæller Torben Garne, direktør i garantifonden, til FinansWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

John Fisker om historisk resultat: "Vi har travlt"

Ringkjøbing Landbobank lander rekordregnskab i andet kvartal, som hverken er drevet af kursreguleringer eller tilbageførsler, men af kerneforretningen. Det glæder bankens adm. direktør, John Fisker, der for fem kvartaler siden ikke havde regnet med at stå her i dag. "At det hele ville buldre på den her måde, havde vi ikke set komme," siger han.

Ny låntype fra Totalkredit runder skarpt hjørne

Med udlån for over 5 mia. kr. i fastforrentet 1,5 pct.-lån med afdragsfrihed i 30 år kommer boligejere fri af risiko for indlåsning hos Totalkredit. Realkredit Danmark har fortsat det største udlån i den relativt nye lånetype på tværs af rentesatser.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs