FinansWatch

Finanstilsynet vil politianmelde flere forsikrings- og pensionsselskaber

Manglende ligebehandling af gravide kunder fører nu til, at Finanstilsynet vil indgive politianmeldelse mod flere selskaber. Flere selskaber bekræfter over for FinansWatch, at de forventer at blive politianmeldt. (rettet)

Foto: Lars Krabbe/IND

(Tidligere fremgik det, at Topdanmark bekræftede at forvente en politianmeldelse. Topdanmark bekræftede imidlertid at være et af selskaberne i den oprindelige artikel, men ikke at det var et af de selskaber, som forventer at modtage en politianmeldelse. FinansWatch beklager fejlen.)

(Opdateret 12.50 med oplysning om, at Dansk Sundhedssikring ikke har nogen kommentarer til sagen. Codan oplyser alene, at selskabet har modtaget et brev fra Finanstilsynet og ikke, som det tidligere fremgik, at selskabet forventer en politianmeldelse.)

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Banker frygter hvidvasksager med betalingsinstitutter i folden

Det er vanskeligt at navigere mellem betalingsloven og hvidvaskloven. Sådan lyder det fra Sydbank i kølvandet på en ny afgørelse om, at banken har brudt betalingsloven ved at afvise betalingsinstitut. Vejledning fra myndigheder er ikke nok, mener Gert Jonassen, adm. direktør i Al Bank. Styrelse ser ingen regelkollision.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs