FinansWatch

FA og Forsikringsforbundet fremlægger fælles anbefalinger om hjemmearbejde

Anbefalinger og eksempler, men også potentielle faldgruber, er en del af et forståelsespapir om hjemmearbejde, som Finanssektorens Arbejdsgiverforening og Forsikringsforbundet netop er blevet enige om.

Nadeem Farooq, konstitueret adm. direktør for FA, og Lone Clausen, næstformand for Forsikringsforbundet. | Foto: PR/ Finanssektorens Arbejdsgiverforening og Forsikringsforbundet

Hjemmearbejde har kurs mod at blive en større del af hverdagen hos forsikringsselskaber, og hvordan det kan indrettes, har Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) og Forsikringsforbundet givet et bud på.

De to parter oplyser, at de er blevet enige om en fælles vejledning for hjemmearbejde med eksempler til efterfølgelse, anbefalinger og potentielle faldgruber.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Banker frygter hvidvasksager med betalingsinstitutter i folden

Det er vanskeligt at navigere mellem betalingsloven og hvidvaskloven. Sådan lyder det fra Sydbank i kølvandet på en ny afgørelse om, at banken har brudt betalingsloven ved at afvise betalingsinstitut. Vejledning fra myndigheder er ikke nok, mener Gert Jonassen, adm. direktør i Al Bank. Styrelse ser ingen regelkollision.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs