FinansWatch

FA og Forsikringsforbundet fremlægger fælles anbefalinger om hjemmearbejde

Anbefalinger og eksempler, men også potentielle faldgruber, er en del af et forståelsespapir om hjemmearbejde, som Finanssektorens Arbejdsgiverforening og Forsikringsforbundet netop er blevet enige om.

Nadeem Farooq, konstitueret adm. direktør for FA, og Lone Clausen, næstformand for Forsikringsforbundet. | Foto: PR/ Finanssektorens Arbejdsgiverforening og Forsikringsforbundet

Hjemmearbejde har kurs mod at blive en større del af hverdagen hos forsikringsselskaber, og hvordan det kan indrettes, har Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) og Forsikringsforbundet givet et bud på.

De to parter oplyser, at de er blevet enige om en fælles vejledning for hjemmearbejde med eksempler til efterfølgelse, anbefalinger og potentielle faldgruber.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Blackrock udpeger Christian Hyldahls efterfølger i Norden

Den amerikanske kapitalforvalter Blackrock har i Elisabeth Sterner fundet en afløser på posten som country manager for Norden efter at danske Christian Hyldahl er rykket op i hierarkiet som chef for Blackrocks europæiske forretning.

Tyskland vinder armlægning om ny ESMA-chef

EU's medlemslande er efter lang tids stridigheder blevet enige om, hvem de gerne vil pege på som ny chef for det magtfulde markedstilsyn ESMA. Nu udestår en enkelt godkendelse.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs