FinansWatch

Trygs RSA-opkøb mangler kun domstolens blå stempel

Alle relevante finanstilsyn og konkurrencemyndigheder har nu godkendt Trygs og Intacts RSA-handel, lyder det i en meddelelse.

Foto: Philip Davali/Ekstra Bladet, Philip Davali

Tryg og dets opkøbspartner Intact har nu sikret sig alle de nødvendige myndigheders godkendelse af overtagelsen af britiske RSA. Eneste udestående er det blå stempel fra de britiske domstole.

Det oplyser Tryg torsdag.

"Alle relevante finanstilsyn og konkurrencemyndigheder har nu godkendt Trygs og Intacts RSA-handel, der bringer Tryg et skridt tættere på at blive Skandinaviens største forsikringsselskab. Det sker gennem erhvervelsen af svenske Trygg-Hansa og norske Codan," hedder det i en meddelelse.

Sidste skridt er, at High Court of Justice for England og Wales, formentlig om tre uger, ved et retsmøde endeligt skal godkende handelen, da Tryg og Intact i fællesskab har sikret sig 16 godkendelser fra konkurrence- og finansmyndigheder i ti lande.

Mere fra FinansWatch

Banker frygter hvidvasksager med betalingsinstitutter i folden

Det er vanskeligt at navigere mellem betalingsloven og hvidvaskloven. Sådan lyder det fra Sydbank i kølvandet på en ny afgørelse om, at banken har brudt betalingsloven ved at afvise betalingsinstitut. Vejledning fra myndigheder er ikke nok, mener Gert Jonassen, adm. direktør i Al Bank. Styrelse ser ingen regelkollision.

Læs også

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs