FinansWatch

Topdanmark-kursmål løftes oven på regnskab

Topdanmark steg mandag 0,9 pct. til 302,80 kr. efter endnu en opjustering af forventningerne, bare omkring tre uger efter at prognosen senest fik et løft.

Foto: PR/ Topdanmark

Topdanmarks kvartalsregnskab mødes med et opjusteret kursmål hos SEB. Banken sigter nu efter, at aktien bevæger sig 345 kr. mod tidligere 331 kr. Det viser data fra Bloomberg News. Anbefalingen er uændret "køb".

Topdanmark steg mandag 0,9 pct. til 302,80 kr. efter endnu en opjustering af forventningerne, bare omkring tre uger efter at prognosen senest fik et løft.

Den modelmæssige resultatprognose er nu 1450-1550 mio. kr. mod tidligere 1300-1400 mio. kr. og oprindeligt 1000-1100 mio. kr.

Forventnignerne til præmievæksten er løftet til 3-4 pct. fra tidligere over 3 pct., mens combined ratio ses lande på 87-88 eksklusive afløbsgevinster. Den 6. april blev det parameter justeret til 88-89 fra oprindeligt ventet 89-90.

Combined ratio er et forsikringsteknisk nøgletal, der sætter er erstatningsudgifterne i relation til præmieindtægterne. Tallet skal derfor helst være så lavt som muligt.

Mere fra FinansWatch

Klager over Tryg fylder op hos ankenævn

Målt i forhold til markedsandel ligger Tryg i top når det kommer til kundesager, der er gået i en så stor hårdknude, at de skal behandles af Ankenævnet for Forsikring. Tryg fremhæver selv en stor vækst som årsag og påpeger, at antallet af klager udgør en brøkdel af de samlede sager.

Lokalbank gennemfører første transaktion med NemID-efterfølger

En succesfuld test indskriver Hvidbjerg Bank som den første til at gennemføre en transaktion med det kommende MitID-system. "Efter sommerferien forventer vi, at vores kunder vil være nogle af de første, der får mulighed for at benytte Danmarks nye digitale ID," siger serviceleder.

Højere udbetalingskrav skræmmer ikke boligkøbere væk

Flere anbefaler at hæve udbetalingskravet på boliglån for at køle boligmarkedet lidt ned. Men det kommer ikke til at skræmme boligkøberne væk, hvis de skal lægge 10 pct. i stedet for 5 pct. i udbetaling, viser ny undersøgelse.

Læs også

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs