FinansWatch

Jyske Bank hæver sit kursmål på Tryg-aktien

Efter Trygs regnskab for første kvartal hæver Jyske Bank sit kursmål på aktien og gentager sin købsanbefaling.

Jyske Bank tror på, at Tryg-aktien kommer til at stige. | Foto: Philip Davali/Ekstra Bladet, Philip Davali

Jyske Bank løfter kursmålet for aktien i Tryg med 10 kr. til 170 kr. og gentager en købsanbefaling efter fredagens regnskab for første kvartal fra forsikringskoncernen.

"Tryg leverede en stærk start på året, med flot fremgang i bruttopræmieindtægterne samt en flot udvikling i den underliggende erstatningsprocent, der vidner om, at profitabilitetsinitiativerne i Erhvervs- og Industrisegmentet er lykkedes," skriver analytiker Anders Haulund Vollesen fra Jyske Bank i et notat.

Han vurderer, at Tryg er godt på vej til at levere i toppen af guidanceintervallet på et forsikringsteknisk resultat på 3,3-3,7 mia. kr., og bider desuden mærke i, at Tryg er blevet mere komfortable omkring guidance på synergieffekterne ved RSA-opkøbet.

Mere fra FinansWatch

Valgkampen var smal og hård - nu skal bestyrelsen i P+ have fokus på hele medlemsskaren

Uenighed er en del af et sundt medlemsdemokrati, men når man samles i en bestyrelseslokale er der ikke plads til særinteresser. I stedet skal fokus være på hele medlemsskaren. Sådan lyder det fra bestyrelsesformand i pensionskassen P+, Kim Duus, der efter en konfliktfyldt valgkamp til fire poster i pensionskassens bestyrelse nu skal have skabt fælles fodslag.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs